IdealBebe.ro - Magazinul ideal pentru bebelusi

Cat trebuie sa ia bebelusul in greutate

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Fiecare copil se naste diferit. Prin urmare, ei au obiceiuri unice si fiecare are un ritm diferit de crestere si dezvoltare. In timp ce cresterea in greutate in randul nou-nascuti depinde de o serie de factori, cum ar fi sexul, rasa, etnie, structura genetica a parintilor, de sanatate a mamei si perioada de gestatie de sarcina, exista statistici de crestere in greutate medie pentru bebelusii alaptati la san, care va pot ajuta sa face comparatie cu copilul dumneavoastra greutate. Stiati ca? Bebelusul tau va cantari aproximativ de doua ori mai mult ca el / ea a cantarit la nastere, in termen de 3 pana la 4 luni, si de trei ori aceeasi greutate in primul an. Dar a pierdut copilul tau, de asemenea, greutatea de la nastere? Tu nu trebuie sa fie ingrijorat, deoarece o pierdere de 5% la 10% in greutate este, in general, observate la copiii in termen de 3 pana la 4 zile de la nastere. Deci, va sunt alapteaza copilul suficient? Lapte de mama are suficiente elemente nutritive pentru un nou-nascut, prin urmare, toate pediatri recomanda hranirea copilului exclusiv cu lapte matern in primele sase luni de la nastere. Asa cum am mentionat anterior, pierderea in greutate a remarcat printre copii in termen de 3 pana la 4 zile de la nastere trebuie sa fie din nou in urmatoarele doua saptamani.

Cresterea in greutate la copiii care alapteaza: Statistici

Greutatea medie a observat la copii, de la nastere, este de 6 la 9 lire sterline.
Dupa 2 saptamani de la nastere, copilul va avea aproximativ 5 pana la 8 uncii in fiecare saptamana.
In fiecare luna, copilul dvs. va aparea o crestere in greutate constanta de 1 la 2 lire sterline.
Fetele cantaresc mai mult decat baietii atunci cand acestea sunt de 4 luni. Greutatea medie a unui copil alaptat este fata de 13 de lire sterline si ca un baiat de copil este de 12 de lire sterline.
Conform Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS), bebelusii alaptati exclusiv, castiga in greutate 34.5 g pe zi si 110 la 200 g pe saptamana, in prima luna. In urmatoarele 4 luni, aceasta cifra este de 18.75 g pe zi.
Greutate medie pentru bebelusii alaptati este de cel putin 100 g pe saptamana si 500 g pe luna, in acelasi interval de timp. Mai tarziu, crestere in greutate ar putea scadea la 80 g pe saptamana.
Greutate medie pentru bebelusii alaptati intre 6 si 12 luni de la nastere este de o jumatate de kilogram de o luna.
Un copil este probabil sa creasca un centimetru pe luna in primele 6 luni si o jumatate de centimetru in fiecare luna, in urmatoarele 6 luni.
Un copil bolnav are nevoie de pana la 3 saptamani pentru a recupera pierderea in greutate.
Retentie de lichide suplimentare in timpul sarcinii din cauza fluidelor IV poate duce la un copil mai mare la nastere. Cu toate acestea, copilul tau va pierde toate greutate de apa in plus in primele 72 de ore de la nastere, ceea ce duce la o pierdere in greutate.

Factorilor care influenteaza cresterea in greutate in Bebelusii alaptati la san

Stiati ca? Toti copiii au rate diferite de metabolism mostenit de la parintii lor. Acest lucru este evident in formele corpului lor. Copii mai lungi arde calorii mai repede decat cele minciuna sfruntata, sau mai larg. Daca bebelusul tau este in forma de mar sau de para-forma, el / ea va arata cresterea in greutate mai mult aceasta crestere in inaltime, in anii copii. Greutatea unui copil nu este neaparat un indicator al depozitelor de grasime. Acesta poate fi retentie de apa, precum si, in special posta alaptarii si inainte de miscarile intestinale sa apara. Dormi cu copilul tau pe timp de noapte ii va oferi acces nerestrictionat la asistenta medicala pe timp de noapte si va creste mult mai repede. Daca va hraniti copilul la timp, el va prezenta un ritm mai lent de crestere. Mai activ copilul este, el va fi mai suplu, indiferent de alaptare regulat si amplu. Cu toate acestea, un copil lenes va castiga in greutate mai repede. Un alt fapt interesant este, bebelusii alaptati sa invete sa reglementeze consumul propriu de lapte in functie de apetitul lor. Daca bebelusul tau prezinta o crestere mai lenta decat de obicei intr-o saptamana, dar este de Hale si consistent, el / ea va face pentru aceasta de o crestere mai rapida in saptamana viitoare.

Copilul tau poate fi mai mare crestere lent, ca este, ele arata cresterea in greutate foarte putin, dar este intotdeauna constanta. Chiar daca modelele bebelusului cresterea in greutate nu se aseamana aceste statistici mai sus, dar el / ea prezinta elasticitate pielii buna, dinamismul, urina clara, are 5 la 6 scutece umede si 3 la 4 scutece murdare (miscari bune intestinului), copilul dumneavoastra este in perfecta de sanatate. Cele mai multe diagrame pentru greutatea la nastere, in medie, copii isi arata statisticile pentru copiii hraniti artificial. Bebelusul tau va arata alaptat modele diferite de greutate. Prin urmare, nu fi indusi in eroare si asigurati-va ca medicul pediatru prevede graficul de crestere nou pentru bebelusii alaptati emise de OMS. De asemenea, in timp ce castigul de masurare copilul alaptat de greutate, se compara cu cea mai mica greutate masurata, care nu trebuie sa fie greutatea la nastere a copilului tau.

IMG_377

(Photo credit: catrineldana)

Este foarte important pentru a intelege modelele de nou-nascuti dvs. de foame si de a indeplini lui / ei poftei de mancare altceva, poate duce la malnutritie grava si pierderea in greutate. In timp ce greutatea copilului, de preferinta, se cantareste el / ea pe aceeasi scara, fara haine, de fiecare data singur. Acesta va va oferi modificarile exacte ale cresterii in greutate / pierderea. Daca ati fost doar alapteaza copilul, el / ea va tinde sa se uite mai flexibil in comparatie cu acei copii care nu sunt doar alaptati la san. Cu toate acestea, copiii alaptati la san au tendinta de a obtine o greutate mult mai repede decat formula cele hranite in primele 3 luni si apoi incetini. Tu nu trebuie sa fie ingrijorati, deoarece laptele matern este foarte benefic pentru sanatatea copilului si va asigura un copil sanatos in viitor.

Share
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

                 
Powered by WordPress Wikimedia
Oferte Oferte KinderKraft