IdealBebe.ro - Magazinul ideal pentru bebelusi

Dispozitive de urmarire pentru copii

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Noțiuni de bază un dispozitiv de urmărire pentru copii este modul perfect de a se asigura că acestea sunt în siguranță în orice moment. Dar cum acest lucru aparat și care sunt unele dintre cele mai bune dispozitive de urmărire pentru copii acolo? Aflați în următorul articol …
În primul rând, permiteți-mi să merg pe ideea principală despre utilizarea unui dispozitiv de urmărire pe copiii tăi. Așa cum copiii încep să meargă la școală și de a juca, nu puteți să vă păstrați mereu cu ochii pe ei în orice moment. Ca de siguranță pentru copii este una dintre cea mai mare responsabilitate un părinte poate avea, există rareori un moment în care să puteți opri îngrijorătoare despre ele. Care este motivul pentru care, obtinerea copiii tăi un telefon mobil care are opțiunea de urmărire GPS-ul este calea de a merge. În afară de telefoane mobile, există alte tipuri de dispozitive disponibile în prezent pe piață, cum ar fi ceasuri de mână și Flash reporteri GPS. În prezent, există un risc ridicat de copii obtinerea răpit și acest lucru a devenit o preocupare pentru mulți părinți. Noțiuni de bază un dispozitiv va păstra părinții informați cu privire la locul unde copiii lor, în orice moment și să le păstreze în condiții de siguranță la fel de bine.

English: GPS navigation solution running on a ...

 (Photo credit: Wikipedia)

Acum, mulți oameni au o concepție greșită că aceste dispozitive sunt menite să spioneze pe copii (sau altor persoane). Cu toate acestea, dispozitivul nu ar trebui să fie privit într-o lumină negativă. Ceea ce ar trebui să faceți este să vă ajute să păstrați un ochi pe copiii dumneavoastră, astfel încât acestea sunt departe de pericol. Aceste dispozitive de pe telefoane mobile sunt păstrate cu copii, astfel încât atunci când acestea sunt departe de casele lor, de exemplu, școală, loc de joaca, picnic, excursii școlare, sau de o altă locație, parintii pot evita sentimentul constant de îngrijorare. Ei bine, acum că am trecut peste unele beneficii de a utiliza acest aparat, de ce nu am afla mai multe despre cum funcționează de fapt. Și, după cum ai citit restul de articol, veți găsi, de asemenea, unele dintre cele mai bune dispozitive disponibile în piață astăzi.

Cum GPS Tracking de lucru

Cele mai multe dintre dispozitivele sunt proiectate pentru a trimite semnale neîntreruptă care ajung satelit. Apoi, acest semnal este transferat înapoi la sistemul de urmărire în timp real GPS pentru localizarea exactă a oricui sunteți de urmărire. În orice moment, părinți și / sau tutorii pot conecta-in în sistemul de urmărire prin Internet și a obține o actualizare de pe locurile lor copii. Și este nevoie de doar câteva secunde înainte de a putea obține citirea corectă.

O caracteristică suplimentară pe aceste navigare prin GPS sau dispozitive se numește buton de panica. Să spunem, de exemplu, că copilul dumneavoastră activează dispozitivul, (Doamne ferește) a dispărut, sau este într-un fel de pericol. Semnalul de la dispozitivul pe care îl va trimite imediat o alertă automată. Împreună cu semnalul de a se ajunge la tine, dispozitivul are, de asemenea, caracteristici pentru a alerta autoritățile și serviciile de monitorizare a companiei de unde ai luat aparatul de la, în primul rând. De asemenea, în cazul în care toate zonele care sunt considerate periculoase sau nesigure pentru un copil, de localizare GPS trimite semnalul la sistemul automat imediat.

Dispozitive cel mai de sus

Așa cum am discutat mai devreme că există diferite tipuri de urmărire GPS, găsi pe cel potrivit pentru copilul dumneavoastră poate fi o sarcină confuz. Care este motivul pentru care, am furnizat anumite dispozitive, care au primit recenzii bune clientilor.

Magellan – eXplorist GC GPS handheld: Această dimensiune de buzunar GPS-ul are un cablu mini-USB, 18 de ore de viață a bateriei, rezistent la apă, și devine un semnal chiar sub norii grei, zone împădurite, și canioane.
GlobalSat TR-102 GPS Tracker Talkie: Acest dispozitiv GPS poate fi folosit în mașină, acasă și pe-the-go. Semnalul este transmis prin SMS sau prin GPRS pentru un back-end call center. De asemenea, puteți folosi ca un telefon mobil și de a face apeluri la 3 numere anterior introduse.
BrickHouse copil Locator: Dispozitivul vine cu 2 rezistente tag brelocuri locuințe splash. Acesta oferă o alertă instantanee a autorităților și înapoi la tine. De asemenea, dispozitivul vine cu ușor de citit, direcții care vă punct în direcția cea bună și de viață a bateriei de 90 de zile.
IonKids Sistemul de monitorizare a copilului: Cu unitatea de bază, veți obține, de asemenea, o etichetă de încheietura mâinii, care este rezistent la apă și împotriva accesului copiilor. Deci, atunci când copiii sunt în joc, tag-ul încheietura mâinii nu va fi în pericol de a fi deteriorate. Puteți interacționa cu copiii tăi în timp ce sunt în afara. Dispozitivul nu poate fi deblocat fără o cheie care vine cu unitatea de bază.
Flash GPS Reporter: Dispozitivul este foarte mic și se pot potrivi oriunde în mașină, rucsac, sau buzunare. Se înregistrează până la 240.000 de puncte de date GPS care pot fi vizualizate prin intermediul Google Earth. Acesta este dotat cu baterie reîncărcabilă de 90 de zile și are o tehnologie de notificare rapid.

Acestea au fost unele dintre cele mai bune dispozitive pe care le puteți alege pentru copiii dumneavoastră în timp ce cumpărături pentru ei. Poate câteva dintre aceste dispozitive pot sau nu pot fi disponibile în distribuitorul local de electronice. În acest caz, ați putea dori să facă un pic de cercetare prin verificarea comercianții cu amănuntul diferite pentru a afla care este cel mai popular dispozitiv disponibil acolo.

Chiar dacă copiii sunt minore și părinții au dreptul de a face anumite decizii pentru ei, este necesar să verificați cu legile și reglementările statului dumneavoastră înainte de urmărire a oricărui individ. Sunteți responsabil pentru cunoașterea, înțelegerea și respectarea legii și asigurați-vă că nu le rupe.

Share
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

                 
Powered by WordPress Wikimedia
Oferte Oferte KinderKraft