IdealBebe.ro - Magazinul ideal pentru bebelusi

Instructiuni de siguranta pentru bebelusul tau

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

De siguranta si de protectie a copilului nu este numai de datoria si responsabilitatea, dar, de asemenea, un loc de munca pe care de buna voie pentru a semnat si a jurat sa faca in cel mai bun de abilitatile tale. Si in timp ce s-ar putea crede in mod solemn ca tot ce ai nevoie este vigilenta ta, o multime de dragoste si grija pentru copilul tau, adevarul este ca tu, ca o mama nou-ar putea face cu cateva sfaturi de siguranta pentru copii, care va va ajuta sa va mai bine incercarile pentru a oferi un mediu sigur pentru micutul tau. Acest articol Buzzle va va ajuta cu cateva sfaturi practice, astfel incat sa puteti pastra in minte.

Copii de siguranta in timp ce acasa
Casa ta poate fi cer in siguranta, dar aici este locul unde majoritatea accidentelor se asteapta sa se intample. In scopul de a asigura ca copilul dumneavoastra este bine protejat de posibilele pericole din casa ta, du-te prin urmatoarele sfaturi de siguranta.

Nu lasati niciodata copilul nesupravegheat, mai ales atunci cand el este in faza de cotitura peste, la varsta de 3 la 4 luni. El ar putea rostogoli dintr-un pat.
Atunci cand in pat de copil, asigurati-va ca barele de maner ridica deasupra capului copilului. In acest fel, el nu va putea sa urce peste ele. De asemenea, trece prin aceste reglementari de siguranta pentru patuturi pentru copii.
Este de inteles ca veti fi epuizat in timp ce avea grija de un copil nou-nascut si gestionarea acasa, dar incearca sa nu dormi foarte solid atunci cand copilul este in jur. Acest lucru va veni ca un instinct natural, dar e mai bine sa avem pe cineva monitorizeze copilul in timp ce te odihnesti.
In timp ce tineti copilul, da mereu capul si gatul sprijinul a bratului.
Pastrati-va podele curate de scurgeri si jucarii imprastiate in jurul valorii de impiedicare a preveni si care se incadreaza.
Daca sunteti foarte obosit, nu merg in jurul valorii de depozit copilul tau. Stai si petrecere pentru copilul dumneavoastra. Este o optiune mult mai sigur.
Cand lasa copiii tineti copilul, asigurati-va ca acestea sunt asezat intr-un scaun pe care el sau ea este confortabil inch Nu lasa un copil in timp ce tineti copilul in picioare si nu permiteti ca un copil se plimbe cu copilul.
Pastrati o distanta minima intre tine si copilul. Nu dormi prea aproape de copil, deoarece ar putea duce la sufocare accidentala.
Daca aveti un animal de companie, pastrati-l departe de copil.
Ascunde toate cablurile electrice si asigurati-va ca toate aparatele grele si elementele sunt fixate la standurile lor.
Foloseste un monitor copil de a pastra un ochi si urechi pe copilul dumneavoastra daca sunteti ocupat intr-o alta camera.
Folositi incuietori pentru copii, pe toate usile si ferestrele mici, care bebelusul tau poate ajunge.
Impotriva copiilor toate prize electrice, care sunt la indemana copilului.
Pastrati toate obiectele ascutite departe de zonele pe care copilul este luat inch
Tabelul de schimbare trebuie sa fie plana si neteda, si nu ar trebui sa aiba gauri sau incizate.
Cand bebelusul incepe sa utilizeze un Walker, asigurati-va ca acesta este supravegheat in permanenta. Nu-l lasa sa-l folositi in apropierea usilor deschise, scari sau zone care sunt umede.
Cand a da jucarii pentru copilul tau, da doar pe cele care sunt potrivite pentru varsta lui. Jucarii cu piese de mici dimensiuni sunt complet nu-nu pentru bebelusi si copii mici.
Cand copilul incepe dentitie, el este obligat sa puna nimic si tot ceea ce gaseste in gura lui. Pentru a preveni sufocare, pastrati nici un produs mici si periculoase departe de la indemana lui.

idealbebe4

(Photo credit: idealbebe)

In timp ce calatoresc cu un copil, folositi intotdeauna un scaun de masina. Acest lucru este obligatoriu prin lege si extrem de esentiala pentru siguranta copilului dumneavoastra.
Cand se foloseste un carucior pentru copii, asigurati-va ca franele sunt in stare perfecta. Deci, atunci cand stai la un loc, puteti activa franele si sa carucior stationare. Cu toate acestea, ramane, de asemenea, de alerta pentru a vedea ca carucior nu se misca, in ciuda franelor. Plasarea piciorul la roata trebuie sa-l tina la miscare in jurul.
Cand a pus copilul in carucior, asigurati-va ca el este in siguranta cedat inch
Cand este timpul sa renunte carucior, tine copilul tau putin departe de ea. Nu stii niciodata cand el va lipi mana intr-unul din articulatiilor si prinde degetele mici.

Acestea au fost unele foarte simplu pentru sugari si sfaturi de siguranta pentru copii pe care orice parinte ar trebui sa fie constienti de. Servicii de copil-blocare si copil-proofing pentru case si automobile sunt oferite de multe companii importante. Ia ajutorul lor si sa aduca copilul in conditii de siguranta ca un mediu ca poti.

Share
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

                 
Powered by WordPress Wikimedia
Oferte Oferte KinderKraft