IdealBebe.ro - Magazinul ideal pentru bebelusi

Lenjerii de patut pentru bebelusi de calitate

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Lenjerie de pat pentru sugari pentru baieti si fete pentru copii s-au făcut progrese semnificative în ultimii ani . În trecut a existat opțiuni limitate pentru parinti de a alege și de cele mai multe s-au centrat în jurul nuanțe lumina palidă de albastru si roz . Paturile de astăzi copilul modernă tinde să fie colorat , contemporan , raționalizate cu game de culori de la vibrante la nuanțe subtile în timp ce încă un simt tradițional .

Există mai multe opțiuni de modele de lenjerie de pat pat de copil moderne . Unele modele încorporează buline și dungi pentru a crea o combinație de distracție și clasic . O tendință foarte popular în lenjerie de pat pentru copii moderne, este un model în zigzag îndrăzneț . Acest model este numit Chevron și vine în zig-zag atât largi și slab . Alte modele disponibile includ printuri tematice , cum ar fi o temă nautică , tema animale sau personaje populare .

Culoarea joacă un rol important într-o opțiune de părinți în pat modernă pătuț pepinieră . În timp ce unii oameni opta pentru a merge pentru toate culorile luminoase sau toate culorile neutre , o tendință de popular în paturile patutul copilului este asocierea o culoare indrazneata luminos, cu alte culori neutre , cum ar fi gri sau negru . Aceasta combinatie creeaza o grădiniță frumoasă , rece și contemporan .

Pentru baieti , modern, Pat pentru copii lenjerie de pat tinde să se aplece spre nuante de albastru si portocaliu care fac grădiniță simt masculin în timp ce încă în curs de potrivit pentru un copil . Unele teme adorabil pentru paturile pătuț pentru copii pentru băieți includ un trenuri , avioane , automobile și tematice , o temă mașină de epocă musculare , sau o temă pustie în aer liber .

Pentru fete lenjerie de pat pentru copii modern este vizează utilizarea roz luminoase , purpuriu , și verde pentru a crea un spațiu de distracție și girly . O temă populară utilizate în prezent în paturile fete este bufnițe . Aceste bufnițe sunt drăguț și jucăuș în timp ce încă păstrând camera de moale și feminin .

Există , de asemenea, mai multe opțiuni în paturile moderne, pătuț pentru copii , care sunt făcute pentru a se potrivi bine pentru o fată sau băiat . Aceste opțiuni sunt bazate , de obicei, în jurul culori neutre de gen , cum ar fi tonuri neutre, verde sau galben și alte . Aceste alegeri sunt excelente pentru părinți , care sunt în așteptare pentru a afla sexul copilului până la naștere . Teme de gen neutru ar putea include o temă alfabet sau o temă de animal , cum ar fi elefanți sau girafe .

Ceea ce a fost o dată o sarcină plictisitoare pentru a alege lenjerie de pat pentru un nou copil este acum un moment emoționant . Nu este ceva pe piață pentru a se potrivi gustul tuturor cu caracter personal . Cu opțiuni nelimitate de lenjerie de pat pentru copii moderne, un părinte este sigur de a găsi exact ceea ce caută .

Share
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

                 
Powered by WordPress Wikimedia
Oferte Oferte KinderKraft