Cos cumparaturi

 

Produse

Blog
HOME » CUM CUMPAR
Termeni si conditii de utilizare CUM CUMPAR
1. Politica de utilizare Cookie-uri
Aceasta pagina se refera la cookie-urile si paginile web operate de S.C. PERFECT EVENTS ART SRL cu sediul social in Bucuresti Bd.Preciziei, nr.34.

 

2. Ce sunt Cookie-urile?
Cookie-ul este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) si este complet “pasiv” (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard driverul utilizatorului).

 

3. La ce sunt folosite Cookie-urile?
Aceste fisiere fac posibila recunoasterea terminalului utilizatorului si prezentarea continutului intr-un mod relevant, adaptat preferintelor utilizatorului. Cookie-urile asigura utilizatorilor o experienta placuta de navigare si sustin eforturile eMAG pentru a oferi servicii comfortabile utilizatorilor: ex: – preferintele in materie de confidentialitate online, cosul de cumparaturi sau publicitate relevanta. De asemenea, sunt utilizate in pregatirea unor statistici anonime agregate care ne ajuta sa intelegem cum un utilizator beneficiaza de paginile noastre web, permitandu-ne imbunatatirea structurii si continutului lor, excluzand indentificarea personala a utilizatorului.

 

4. Ce Cookie-uri folosim?
Folosim doua tipuri de Cookie-uri: per sesiune si fixe. Cele din urma sunt fisiere temporare ce raman in terminalul utilizatorului pana la terminarea sesiunii sau inchiderea aplicatiei (browser-ului web). Fisierele fixe raman pe terminalul utilizatorului pe o perioada in parametrii Cookie-ului sau pana sunt sterse manual de utilizator.

 

5. Cum sunt folosite cookie-urile de catre acest site?
O vizita pe acest site poate plasa cookie-uri in scopuri de:

  • Cookie-uri de performanta a site-ului
  • Cookie-uri de analiza a vizitatorilor
  • Cookie-uri pentru geotargetting
  • Cookie-uri de inregistrare
  • Cookie-uri pentru publicitate
  • Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate

 

 

6. Contin Cookie-urile date personale?

Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet. Datele personale colectate prin utilizarea Cookie-urilor pot fi colectate doar pentru a facilita anumite functionalitati pentru utilizator. Atare date sunt criptate intr-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele.

 

7. Stergerea Cookie-urilor
In general, o aplicatie folosita pentru accesarea paginilor web permite salvarea Cookie-urilor pe terminal in mod implicit. Aceste setari pot fi schimbate in asa fel incat administrarea automata a Cookie-urilor sa fie blocata de browser-ul web sau utilizatorul sa fie informat de fiecare data cand Cookie-uri sunt trimise catre terminalul sau. Informatii detaliate despre posibilitatile si modurile de administrare a Cookie-urilor pot fi gasite in zona de setari a aplicatiei (browser-ului web). Limitarea folosirii Cookie-urilor poate afecta anumite functionalitati ale paginii web.

 

8. De ce sunt cookie-urile importante pentru Internet?
Cookie-urile reprezinta punctul central al functionarii eficiente a Internetului, ajutand la generarea unei experiente de navigare prietenoase si adaptata preferintelor si intereselor fiecarui utilizator. Refuzarea sau dezactivarea cookieurilor poate face unele site-uri imposibil de folosit.
Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu inseamna ca nu veti mai primi publicitate online – ci doar ca aceasta nu va mai putea tine cont de preferintele si interesele dvs, evidentiate prin comportamentul de navigare.
Exemple de intrebuintari importante ale cookieurilor (care nu necesita autentificarea unui utilizator prin intermediul unui cont):

  • Continut si servicii adaptate preferintelor utilizatorului – categorii de produse si servicii.
  • Oferte adaptate pe interesele utilizatorilor – retinerea parolelor.
  • Retinerea filtrelor de protectie a copiilor privind continutul pe Internet (optiuni family mode,functii de safe search).
  • Limitarea frecventei de difuzare a reclamelor – limitarea numarului de afisari a unei reclame pentru un anumit utilizator pe un site.
  • Furnizarea de publicitate mai relevanta pentru utilizator.
  • Masurarea, optimizarea si caracteristicile de analytics – cum ar fi confirmarea unui anumit nivel de trafic pe un website, ce tip de continut este vizualizat si modul cum un utilizator ajunge pe un website (ex prin motoare de cautare, direct, din alte website-uri etc). Website-urile deruleaza aceste analize a utilizarii lor pentru a imbunatati site-urile in beneficiul userilor.

 

 

9. Securitate si probleme legate de confidentialitate

Cookieurile NU sunt virusi! Ele folosesc formate tip plain text. Nu sunt alcatuite din bucati de cod asa ca nu pot fi executate nici nu pot auto-rula. In consecinta, nu se pot duplica sau replica pe alte retele pentru a se rula sau replica din nou. Deoarece nu pot indeplini aceste functii, nu pot fi considerate virusi.
Cookie-urile pot fi totusi folosite pentru scopuri negative. Deoarece stocheaza informatii despre preferintele si istoricul de navigare al utilizatorilor, atat pe un anume site cat si pe mai multe alte siteuri, cookieurile pot fi folosite ca o forma de Spyware. Multe produse anti-spyware sunt constiente de acest fapt si in mod constant marcheaza cookie-urile pentru a fi sterse in cadrul procedurilor de stergere/scanare anti-virus/anti-spyware.

In general browserele au integrate setari de confidentialitate care furnizeaza diferite nivele de acceptare a cookieurilor, perioada de valabilitate si stergere automata dupa ce utilizatorul a vizitat un anumit site.
Alte aspecte de securitate legate de cookie-uri:
Deoarece protectia identitatii este foarte valoroasa si reprezinta dreptul fiecarui utilizator de internet, este indicat sa se stie ce eventuale probleme pot crea cookie-urile. Pentru ca prin intermediul lor se transmit in mod constant in ambele sensuri informatii intre browser si website, daca un atacator sau persoana neautorizata intervine in parcursul de transmitere a datelor, informatiile continute de cookie pot fi interceptate.
Desi foarte rar, acest lucru se poate intampla daca browserul se conecteaza la server folosind o retea necriptata (ex: o retea WiFi nesecurizata).

Alte atacuri bazate pe cookie implica setari gresite ale cookieurilor pe servere. Daca un website nu solicita browserului sa foloseasca doar canale criptate, atacatorii pot folosi aceasta vulnerabilitate pentru a pacali browserele in a trimite informatii prin intermediul canalelor nesecurizate. Atacatorii utilizeaza apoi informatiile in scopuri de a accesa neautorizat anumite site-uri. Este foarte important sa fiti atenti in alegerea metodei celei mai potrivite de protectie a informatiilor personale.

 

Sfaturi pentru o navigare sigura si responsabila, bazata pe cookies.
Datorita flexibilitatii lor si a faptului ca majoritatea dintre cele mai vizitate site-uri si cele mai mari folosesc cookieuri, acestea sunt aproape inevitabile. Dezactivarea cookie-urilor nu va permite accesul utilizatorului pe site-urile cele mai raspandite si utilizate printre care Youtube, Gmail, Yahoo si altele.
Iata cateva sfaturi care va pot asigura ca navigati fara griji insa cu ajutorul cookieurilor:

  • Particularizati-va setarile browserului in ceea ce priveste cookie-urile pentru a reflecta un nivel confortabil pentru voi al securitatii utilizarii cookie-urilor.
  • Daca nu va deranjeaza cookie-urile si sunteti singura persoana care utilizaeaza computerul, puteti seta termene lungi de expirare pentru stocarea istoricului de navigare si al datelor personale de acces.
  • Daca impartiti accesul la calculator, puteti lua in considerare setarea browserului pentru a sterge datele individuale de navigare de fiecare data cand inchideti browserul. Aceasta este o varianta de a accesa site-urile care plaseaza cookieuri si de a sterge orice informatie de vizitare la inchiderea sesiunii navigare.
  • Instalati-va si updatati-va constant aplicatii antispyware.

Multe dintre aplicatiile de detectare si prevenire a spyware-ului includ detectarea atacurilor pe site-uri. Astfel, impiedica browserul de la a accesa website-uri care ar putea sa exploateze vulnerabilitatile browserului sau sa descarce software periculos.
Asigurati-va ca aveti browserul mereu updatat.
Multe dintre atacurile bazate pe cookies se realizeaza exploatand punctele slabe ale versiunilor vechi ale browserelor.

Cookie-urile sunt pretutindeni si nu pot fi evitate daca doriti sa va bucurati de acces pe cele mai bune si cele mai mari site-uri de pe Internet – locale sau internationale. Cu o intelegere clara a modului lor de operare si a beneficiilor pe care le aduc, puteti lua masurile necesare de securitate astel incat sa puteti naviga cu incredere pe internet.
Dezactivarea si refuzul de a primi cookie-uri pot face anumite site-uri impracticabile sau dificil de vizitat si folosit. De asemenea, refuzul de a accepta cookie-uri nu inseamna ca nu veti mai primi/vedea publicitate online.
Este posibila setarea din browser pentru ca aceste cookie-uri sa nu mai fie acceptate sau poti seta browserul sa accepte cookie-uri de la un site anume. Dar, de exemplu, daca nu esti inregistat folosind cookie-urile, nu vei putea lasa comentarii.

Toate browserele moderne ofera posibilitatea de a schimba setarile cookie-urilor. Aceste setari se gasesc de regula in “optiuni” sau in meniul de “preferinte” al browserului tau.
Pentru a intelege aceste setari, urmatoarele linkuri pot fi folositoare, altfel puteti folosi optiunea “ajutor” a browserului pentru mai multe detalii.
Cookie settings in Internet Explorer
Cookie settings in Firefox
Cookie settings in Chrome
Cookie settings in Safari
Pentru setarile cookie-urilor generate de terti, puteti consulta si site-ul:
http://www.youronlinechoices.com/ro/

 

10. Linkuri utile
Daca doriti sa afli mai multe infromatii despre cookie-uri si la ce sunt utilizate, recomandam urmatoarele linkuri:
Microsoft Cookies guide
All About Cookies
http://www.youronlinechoices.com/ro/ Pentru plata cu cardul :
Obiectul acestei Politici privind Confidentialitatea
Prezenta Politica privind Confidentialitatea are rolul de a va informa cu privire la:
activitatile de prelucrare a datelor cu caracter personal ale dumneavoastra, in calitate de vizitator al site-ului;
prelucrarile datelor cu caracter personal efectuate de Netopia in vederea desfaturarii activitatilor sale, potrivit celor descrise mai jos.
Politica noastra privind confidentialitatea poate fi modificata, iar Netopia va publica pe aceasta pagina o versiune actualizata a politicii. Prin consultarea frecventa a acestui site puteti sa va asigurati ca aveti cunottinta permanent despre activitatile de prelucrare intreprinse de catre Netopia.
Acest site poate include link-uri catre alte website-uri care sunt gestionate de alte entitati/persoane juridice care nu au legatura cu Netopia ti cu privire la care Netopia nu poarta nicio responsabilitate. De asemenea, putem oferi link-uri catre alte website-uri operate de entitatile afiliate Netopia, care pot aplica politici separate in privinta confidentialitatii. Daca accesati aceste website-uri prin intermediul site-ului nostru, ar trebui sa consultati politicile de confidentialitate ale acestor site-uri pentru a putea intelege in ce mod colecteaza, utilizeaza ti comunica informatiile dvs.
Datele cu caracter personal prelucrate de catre Netopia
Datele cu caracter personal sunt acele informatii care identifica, in mod direct sau indirect, o persoana fizica.
Prelucrarea datelor cu caracter personal insemna desfaturarea de operatiuni precum colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, combinarea, transmiterea, ttergerea sau distrugerea datelor cu caracter personal.
Astfel, Netopia prelucreaza urmatoarele categorii de date cu caracter personal:
Date de identificare, constand in nume, prenume, telefon, adresa e-mail, adresa de livrare, codul de client atribuit de comerciantul catre care faceti o plata utilizand serviciile Netopia;
Date de natura financiara, constand in contravaloarea achitata, numarul cardului, numele inscris pe card, data expirarii, codul CVV, cod unic de identificare tranzactie ti orice alte date privind metodele de plata utilizate, in masura in care sunt necesare desfaturarii activitatii Netopia, in scopurile descrise mai jos;
Date referitoare la activitatea frauduloasa / potential frauduloasa, constand in date referitoare la acuzatii ti condamnari legate de infractiuni precum frauda, spalarea de bani ti finantarea actelor de terorism;
Date derivate din categoriile sus-mentionate, constand in date privind istoricul activitatii de utilizare a serviciilor Netopia, informatii ce rezulta din neconformitatile semnalate de orice persoana.
Refuzul de a furniza datele cu caracter personal care va sunt solicitate de catre Netopia poate determina imposibilitatea furnizarii serviciilor Netopia ti/sau indeplinirii celorlalte scopuri de prelucrare de catre Netopia.
Sursele datelor cu caracter personal prelucrate de Netopia
Netopia prelucreaza datele cu caracter personal pe care dumneavoastra le furnizati in mod direct, datele furnizate de catre comerciantii catre care faceti o plata utilizand serviciile Netopia (pentru care Netopia actioneaza in calitate de imputernicit), precum ti date care sunt generate pe baza acestora. Putem colecta date cu caracter personal privitoare la dumneavoastra in momentul in care utilizati site-ul nostru precum ti in contextul prestarii serviciilor puse la dispozitie de catre Netopia.
Temeiurile ti scopurile in care Netopia prelucreaza date cu caracter personal
Netopia urmarette in permanenta si se asigura ca prelucrarea datelor cu caracter personal respecta principiile si legislatia privind protectia datelor cu caracter personal, in particular prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE („GDPR”) ti ale legislatiei subsecvente.
În functie de activitatea desfaturata, Netopia prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal, in calitate de persoana vizata, in urmatoarele conditii:
pentru prelucrarile derivate din calitatea dumneavoastra de vizitator al site-ului, va rugam sa consultati sectiunea privind utilizarea modulelor de tip cookie disponibila aici;
in masura in care sunteti utilizator al serviciilor prestate, Netopia va prelucra datele dumneavoastra dupa cum urmeaza:
in calitate de imputernicit al comerciantului catre care faceti o plata utilizand serviciile Netopia, in temeiul contractului dintre dumneavoastra ti respectivul comerciant, pentru scopul activitatii de facilitare (procesare) a platilor efectuate de dumneavoastra catre respectivul comerciant;
in calitate de operator, in temeiul obligatiilor legale ce revin Netopia, pentru scopul monitorizarii ti filtrarii anti-frauda;
in masura in care sunteti reprezentantul sau persona de contact desemnata de catre un partener contractual, Netopia va prelucra datele dumneavoastra in calitate de operator, in temeiul interesului legitim al Netopia in contextul desfaturarii obiectului sau de activitate, pentru scopul gestionarii contractului incheiat intre Netopia ti respectivul partener contractual.
Exista anumite scopuri de prelucrare, pentru care este necesar, conform reglementarilor aplicabile, ca Netopia sa obtina consimtamantul dumneavoastra. Consimtamantul astfel furnizat poate fi retras in orice moment, iar Netopia va tine cont de preferintele dumneavoastra. Scopurile pentru care este cel mai probabil ca Netopia sa va solicite consimtamantul sunt urmatoarele: marketing direct, publicitate prin intermedierea/ promovarea celor mai potrivite produse ti servicii Netopia, ale entitatilor afiliate Netopia sau ale partenerilor Netopia, dupa caz (inclusiv transferul unor categorii de date catre entitatile mentionate – in masura in care este necesar), precum ti transmiterea de catre Netopia a unor comunicari comerciale in acest scop.
Destinatarii datelor cu caracter personal
Pentru indeplinirea scopurilor de prelucrare, Netopia poate sa dezvaluie anumite categorii de date cu caracter personal catre urmatoarele categorii de destinatari: persoana vizata ti/sau reprezentantii sai legali, reprezentantii Netopia, entitatile afiliate Netopia, autoritati judecatoresti sau alte autoritati publice de orice tip – in masura in care este necesar, furnizorii de servicii si bunuri pentru a caror achizitie utilizati serviciile Netopia (pentru care Netopia actioneaza in calitate de imputernicit), societatile bancare implicate in tranzactia pe care o efectuati utilizand serviciile Netopia, alti parteneri contractuali ti/sau imputerniciti ai Netopia.
Transferul datelor cu caracter personal
În prezent, in vederea indeplinirii scopurilor mai sus-mentionate este posibil ca Netopia sa transfere anumite categorii de date cu caracter personal in afara Romaniei, in state din cadrul UE: Belgia. Este posibil ca pe parcursul desfaturarii activitatilor Netopia, statele de transfer mai sus-mentionate sa se modifice. Puteti obtine o lista actualizata cu statele unde se transfera datele cu caracter personal accesand varianta actualizata a prezentei Politici.
Durata prelucrarii datelor
În vederea realizarii scopurilor de prelucrare mentionate, Netopia va prelucra datele cu caracter personal pe durata necesara prestarii serviciilor Netopia pe care le utilizati, precum ti ulterior, in vederea conformarii cu obligatiile legale aplicabile, inclusiv, dar fara limitare la, dispozitiile referitoare la obligatia de arhivare. Este posibil ca, in urma indeplinirii termenelor legale de arhivare, Netopia sa dispuna anonimizarea datelor, lipsindu-le astfel de caracterul personal ti sa continue prelucrarea datelor anonime pentru scopuri statistice.
Utilizarea modulelor de tip cookie-uri
Acest site utilizeaza cookie-uri. Mai multe detalii privind aceste module ti modul in care sunt folosite pot fi accesate aici.
Securitatea datelor
Netopia acorda o importanta sporita a datelor dumneavoastra cu caracter personal ti intelege sa asigure siguranta acestora pe parcursul activitatilor de prelucrare. În acest sens, Netopia implementeaza masuri tehnice si organizatorice adecvate in vederea asigurarii unui nivel de securitate corespunzator riscurilor asociate tipurilor de date prelucrate si operatiunilor de prelucrare.
Drepturile persoanelor vizate
În conditiile prevazute de legislatia in materia prelucrarii datelor cu caracter personal, in calitate de persoana vizata, beneficiati de urmatoarele drepturi:
dreptul la informare, respectiv dreptul de a primi detalii privind activitatile de prelucrare efectuate de catre Netopia, conform celor descrise in prezentul document;
dreptul de acces la date, respectiv dreptul de a obtine confirmarea din partea Netopia cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum ti detalii privind activitatile de prelucrare;
dreptul la rectificare, respectiv dreptul de a obtine rectificarea de catre Netopia a datelor inexacte, precum ti completarea datelor incomplete; dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat”), in masura in care sunt indeplinite conditiile prevazute de lege – insa este posibil ca, in urma solicitarii de ttergere a datelor, Netopia sa anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) ti sa continue in aceste conditii prelucrarea pentru scopuri statistice;
incepand din 25 mai 2018, dreptul la restrictionarea prelucrarii in masura in care sunt indeplinite conditiile prevazute de lege;
incepand din 25 mai 2018, dreptul la portabilitatea datelor, respectiv (i) dreptul de a primi datele cu caracter personal intr-o modalitate structurata, folosita in mod obitnuit ti intr-un format utor de citit, precum ti (ii) dreptul ca aceste date sa fie transmise de catre Netopia catre alt operator de date, in masura in care sunt indeplinite conditiile prevazute de lege;
dreptul la opozitie – in ceea ce privette activitatile de prelucrare efectuate pentru scopuri de marketing direct, inclusiv activitatile de profilare, dreptul de opozitie se poate exercita in orice moment, prin transmiterea unei solicitari conform celor indicate mai jos;
dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, respectiv dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activitati de prelucrare automate;
dreptul de a va adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantelor competente, in masura in care considerati necesar.
Pentru mai multe detalii cu privire la activitatile de prelucrare efectuate de catre Netopia, precum ti cu privire la drepturile de care beneficiati in acest context, va rugam sa va adresati la: contact@netopia.ro
De asemenea, puteti oricand sa va adresati Responsabilului cu Protectia Datelor desemnat la nivelul Netopia la urmatoarea adresa: gdpr@netopia.ro

Google+

Puteti obtine informatii despre orice produs pe care vreti sa-l cumparati sunand la 021.410.03.75   Termeni si conditii de livrare si returnare  Cookie  ANPC  About Me
IdealBebe.ro pe Facebook   IdealBebe.ro pe Twitter

SITE-UL IDEALBEBE.RO ESTE UN SITE DE PREZENTARE SI NU FUNCTIONEAZA PE SISTEMUL "STOC" SAU "FARA STOC"
Preturile contin TVA . Fotografiile au caracter orientativ si pot contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati. Ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului.
Essential SSL