Termeni si conditii de utilizare CUM CUMPAR

SITE-UL IDEALBEBE.RO ESTE UN SITE DE PREZENTARE SI NU FUNCTIONEAZA PE SISTEMUL "STOC" SAU "FARA STOC"
Produsele se pot adauga in cos, se poate finaliza comanda urmand ca dupa finalizare sa va contacteze un operator pentru confirmarea stocului, culorilor , marimilor, taxei de transport.
COMANDA SE TRIMITE NUMAI DUPA CE ATI FOST CONTACTATI SI ATI CONFIRMAT COMANDA!!
Stocul produselor se confirma telefonic de un operator idealbebe dupa efectuarea comenziiAdministratorul site-ului localizat la adresa web http://www.idealbebe.ro, denumit in continuare Idealbebe.ro, este SC PERFECT EVENTS ART S.R.L, denumita in continuare PERFECT EVENTS ART SRL, care este inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/7744/2007 si avand Codul Unic de Inregistrare: RO 21588192.
Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. PERFECT EVENTS ART SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.

1. Drepturi de autor
Intregul continut al site-ului Idealbebe.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea PERFECT EVENTS ART SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al PERFECT EVENTS ART SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

2. Accesul la informatiile de pe site
PERFECT EVENTS ART SRL garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site-ul Idealbebe.ro si nu le confera drepturile de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei PERFECT EVENTS ART SRL fara acordul prealabil scris al acesteia.

3. Limitarea raspunderii pentru produse si servicii
Produsele si serviciile sunt oferite in forma in care vin de la producator si, de asemenea, in limita stocului disponibil. PERFECT EVENTS ART SRL nu ofera nici o garantie in mod expres sau implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propriul risc. PERFECT EVENTS ART SRL nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate.
Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). PERFECT EVENTS ART SRL si furnizorii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila. Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit in colaborare stransa cu reprezentantii marcilor respective in Romania. Din acest motiv, PERFECT EVENTS ART SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site-ul Idealbebe.ro, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci.
PERFECT EVENTS ART SRL nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate din magazinul online. Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina importatorului sau a service-ului autorizat de acesta. Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie original emis de importator sau furnizor. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de PERFECT EVENTS ART SRL oricarui client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de PERFECT EVENTS ART SRL de la acest client.

Indiferent de modul de transmitere a comenzii (pe site, prin e-mail, telefonic, prin alta metoda) acceptarea acestei comenzi, deci incheierea acordului de vointa si a contractului de vanzare cumparare se face in momentul semnarii de catre client a facturii fiscale ce insoteste produsul. Factura fiscala tine loc de contract de vanzare-cumparare. Lansarea comenzii, e-mail-ul automat care se transmite dupa primirea comenzii si discutiile telefonice, prin e-mail si prin orice alte metode, cu personalul PERFECT EVENTS ART SRL, nu constituie acceptari ferme ale comenzii si deci nu semnifica incheierea contractului la distanta.

4. Limitarea raspunderii pentru preturi
Preturile prezentate includ TVA (19%), insa nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda.

5. Limitarea raspunderii pentru livrare
Livrarea produselor are o arie de extindere nationala si, astfel, se va face oriunde in Romania. PERFECT EVENTS ART SRL isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.
PERFECT EVENTS ART SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de PERFECT EVENTS ART SRL care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii romanesti. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce va restabili contactul cu clientul, moment in care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.


6. Limitarea raspunderii pentru plata
Plata produselor comandate conform acestui Contract cu Clientii se poate efectua in avans sau la livrarea produselor. PERFECT EVENTS ART SRL isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin intermediul unui card acceptat la plati pe internet, mandat postal, ordin de plata; dovada platii trebuie trimisa catre PERFECT EVENTS ART SRL la adresa de e-mail office@idealbebe.ro . Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul PERFECT EVENTS ART SRL. Plata in avans se considera si plata cu ajutorul cartii de credit online. In acest caz, PERFECT EVENTS ART SRL va solicita procesatorului de plati electronice confirmarea securitatii si a validitatii tranzactiei si, de asemenea va efectua verificari suplimentare acolo unde este cazul, inainte de livrarea produselor. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar livrarea nu va fi realizata.

7. Limitarea raspunderii pentru garantia produselor
Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia practicata de furnizorul fiecarei marci in parte, cu respectarea prevederilor legale in vigoare. Astfel, fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului, care asigura direct sau prin reprezentantii sai service pentru produsul respectiv.

8. Limitarea responsabilitatii pentru comentariile utilizatorilor
Utilizatorii care viziteaza site-ul Idealbebe.ro pot face comentarii la adresa acestuia si a produselor pe care la ofera, care pot fi publicate pe site. PERFECT EVENTS ART SRL isi rezerva dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contin virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. PERFECT EVENTS ART SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata sa plateasca vreun un fel de despagubiri pentru orice forma de dauna produsa prin astfel de comentarii sau comunicari. In cazul trimiterii unor materiale/documente, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii PERFECT EVENTS ART SRL si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a le folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui oriunde in lume, prin orice mijloc.
Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite pentru a fi publicat pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. PERFECT EVENTS ART SRL nu isi asuma nici o responsabilitate privind posibilele daune provocate de folosirea continutului acestor comentarii de catre utilizatorii site-ului, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site.

9. Limitarea responsabilitatii pentru linkuri catre alte site-uri, server, browser
Site-ul Idealbebe.ro este gazduit de serverele unei terte firme. Societatea PERFECT EVENTS ART SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari. PERFECT EVENTS ART SRL nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului Idealbebe.ro. PERFECT EVENTS ART SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se care pot fi accesate prin legaturi de pe site-ul Idealbebe.ro. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

10. Dreptul de returnare a produselor
Clientul are dreptul de a notifica in scris PERFECT EVENTS ART SRL ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, prin returnarea in acest termen a produsului cumparat cu toate accesoriile si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura,printr-o firma de curierat, clientul suportand cheltuielile de expeditie conform legilor romanesti. Acest drept nu poate fi invocat in cazul produselor ridicate de la sediile noastre sau a celor livrate direct de personalul nostru catre client .
Atentie ! Produsul trebuie returnat in maxim 14 zile in cutia originala peste care se pune folie cu bule si folie strech (asa cum a fost primit).
Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa de 30% din valoarea produsului pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Pentru returnarea banilor trebuie trimis contul pe adresa de email vanzari@idealbebe.ro
Returnarea banilor se face in maxim 14 de zile de la primirea produsului de la client intr-un cont furnizat de client pe adresa de email. Se returneaza doar banii pentru produsele returnate. Transportul platit nu se returneaza. Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa vanzari@idealbebe.ro


Toate aceste clauze si conditii sunt prevazute in :

Ordonanta urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor

Pentru alte detalii va rugam sa consultati ANPC